keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Shoppailua ja jalkapalloa

Huh meneepä aika nopeasti täällä lämmössä! Huomenna on jo toinen työviikko ohi, ja tuevan viikonlopun jälkeen viimeiset työpäivät. Asiakkaita on kummallakin riittänyt yllättävän hyvin, ja ollaan päästy tekemään vähän kaikennäköistä.

Tänään käytiin Miramarin kauppakeskuksessa Fuengirolassa. Kauppakeskukseen kulkee hyvin busseja, eikä se maksa kuin euron ja kymmenen senttiä per naama. Meni kuitenkin niin myöhäseksi shoppailut, että jouduttiin ottamaan taksi kämpille. Taksikin maksoi vain muutamia euroja. Parhaimmillaan lämpötila täällä on saattanut nousta lähemmäs +30 astetta, mutta tänään oli hieman pilvistä ja hiostavaa. 



Yllätyimme, että täällä myydään koiria eläinkaupoissa pienissä lasisissa kopeissa. Olisimme halunneet kovasti pelastaa pienet chihuahua kaverukset, mutta pennut jäivät vielä ainakin toistaiseksi ostamatta. ;) Käytiin kokemuksen vuoksi syömässä KFC pikaruokalassa, jossa tarjottiin vain kanatuotteita. Tilattiin kahdelle hengelle kuuluva ateriapaketti, mutta ruokaa olisi riittänyt vaikka useammallekkin. Syötiin mikä jaksettiin, ja lähdettiin tilaamaan taksia. Vaikka kello olikin jo yli ilta kymmenen, ihmiset olivat kerääntyneet kauppakeskuksen ravintola-aukiolle katsomaan kaikki yhdessä jalkapalloa isolta screeniltä. Oli mieletön tunnelma, kun kaikki ihmiset olivat hyvällä yhteishengellä katsomassa matsia. Kannustushuudot kantautuivat vielä ulko-ovillekin asti! :D