sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sadetta ja aurinkoa

Lauantai 


Eka yö takana Fuengirolassa! Aamulla kun herättiin, ilma tuntui tosi kostealta ja oli aika viileää. Täällä asunnot on aika erilaisia kuin Suomessa, eikä mitään erityisiä lämmityslaitteita ole ja lattiat on tosi kylmät, eli peiton alta oli tosi vaikeaa päästä pois aamulla! :D


Täällä ei ollut satanut lähes koko talvena ollenkaan, ja tietysti heti meidän ensimmäisenä päivänä täällä oli sadesää... Päätimme kuitenkin sateesta huolimatta lähteä katselemaan kaupunkia ja ihan asuntomme vieressä olevia markkinoita. 
        Karo sai kadonneen matkalaukkunsa takaisin iltapäivällä, jonka jälkeen lähdimme takaisin kaupunkiin käymään ruokakaupassa ja syömässä. 

Sunnuntai

Heräiltiin aikaisin aamulla ja lähdettiin heti ulos, koska oli niin hyvä ilma. Menimme katsomaan rantaa ja kiertelemään siellä olevia kauppoja. 



Täällä on tosi edullisesti kaikkea ihanaa sälää; vaatteita, laukkuja, koruja yms. saa huomattavasti halvemmalla kuin Suomesta! Ei kuitenkaan vielä viitsitty ostaa mitään, vaikka kaikkea kivaa nähtiinkin. Löysimme myös yhden kivan lounasravintolan iha Fuengirolan aseman vierestä, ja siellä saimme syötyä kunnolliset ateriat ihan naurettavan halvalla!


Iltapäivällä tapasimme Elinan työpaikkaohjaajan, joka vähän kertoi kaupungista ja näytti missä meidän harjoittelupaikat ovat, että osaisimme sitten huomenna mennä oikeaan paikkaan!


Aurinko paistoi koko päivän lähes pilvettömältä taivaalta, mutta tuuli vähän hämäsi lämpötilaa, joten emme osanneet varautua, että iho saattaisi palaa. Elina käräytti kasvonsa melko reilusti, ja Karonkin delkoltee ja kasvot punoittivat hieman illalla.