torstai 3. huhtikuuta 2014

Työpaikat Fuengirolassa

Tänään otimme tehtäväksemme kuvata työssäoppimispaikat. Töihin mentäessä, kävelemme hetken samaan suuntaan, jonka jälkeen Elina jatkaa sisämaahan päin, suomiaukiolle. Karoliina jatkaa lähemmäs rantaa, Centro Finlandiaan. Centro Finlandiassa työskentelee paljon suomalaisia, ja sieltä löytää myös suomenkielisiä palveluita, kuten optikon ja puhelinkaupan. Alakerrassa on kauppa, jossa myydään suomalaisia elintarvikkeita. 

Työmatkoihin on taittunut kävellessä n. 10-20 minuuttia. Meidät on otettu hyvin vastaan työpaikoilla, ja ensimmäinen työviikko onkin kulunut tutustuessa liikkeen tapoihin. Työajat kummallakin on aamu kymmenestä ilta viiteen, ja illat on kulunut kierrellessä kauppoja, käymällä Myramarin ostoskeskuksessa, lenkkeillessä ja ruokaillessa. Huomenna alkaakin jo viikonloppu, ja suunnitelmia olis pää täynnä. Katsotaan mitä keksitään, auringon pitäisi ainakin paistaa pilvettömältä taivaalta ;)

Kuvia Karoliinan työpaikasta (Solhair)






Kuvia Elinan työpaikasta (Hiussalonki Anita)







Tänään illalla käväistiin kaupassa, ja ostettiin hedelmäkaupasta banaania. Viiden banaanin nippu maksoi naurettavat 60 senttiä.. Täällä ruoka on halvempaa kun Suomessa, joten siinä tulee säästettyä aika paljon. :)