lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lentokoneita ja matkalaukkuja

Lento lähti Helsinki-Vantaan-lentokentältä noin klo 12:15 aikoihin ja ehdimme koneeseen hyvin. Ruumaan menevien matkatavaroiden maksimipaino sai olla 23 kiloa, joten ei voitu ottaa kuin ihan pakolliset tavarat mukaan jotta kaikki tuliaiset ja muut ostokset vielä mahtuisivat laukkuihin takaisin tullessa. Elinan laukku painoi kuitenkin 22,6kg eli ei voi hirveästi tuoda mitään takaisin päin :D hups.


Lentokone oli täynnä Aasialaisia, joiden mielestä oli hauskaa arvailla mistä maasta olemme kotoisin, ja he halusivat ottaa kanssamme yhteiskuvia :D

Helsinki-Pariisi välinen lento kesti noin kolme tuntia, ja Ranskasta jatkolento Malagaan lähti vasta yhdeksän aikaan illalla, eli saimme hengailla kuusi superpitkää tuntia lentokentällä. Ajan kuluksi katselimme leffaa ja pelasimme. Ruoka oli niin kallista, ettei viitsitty syödä paljon mitään.




Laskeuduimme Malagaan turvallisesti ja lennot sujuivat hyvin, mutta Karon matkalaukku ei ollut olleetkaan koneessa, vaan ne olivat jääneet Pariisiin. Saimme kuitenkin asian hoidettua suht' nopeasti ja matkalaukku toimitettaisiin asunnollemme seuraavana päivänä. Pahoitteluksi virheestä, Karo sai lentokentältä mukaansa "selviytymispakkauksen" yöpymistä varten.